Letar du efter den bästa VPN-tjänsten?

Vi har testat ett flertal under åren och skrivit många Recensioner och Guider. Det vi har kommit fram till är att det helt enkelt blir för rörigt om man ska lista 100 olika VPN-tjänster.

Därför fokuserar vi på att testa och lista endast ett fåtal tjänster, och uppdatera listan ofta när det kommer någon ny tjänst. På så sätt kan du alltid hitta den Bästa VPN tjänsten här på VPNguiden.

Klicka på det som du ska använda din VPN-tjänst till så har vi gjort ett urval för just den tjänsten som du är ute efter.

Eftersom det finns så många olika VPN tjänster idag, så är det svårt att veta vilken som är den allra bästa. Framförallt eftersom alla har olika krav och behov av sin VPN. En tjänst som är grym för att titta på Netflix eller Hulu, behöver nödvändigtvis inte vara det bästa valet om du fildelar eller bara vill surfa från ett specifikt land.Om du befinner dig utomlands och vill se svensk TV så har vi guide för det här.

Frågor & Svar

Vilken är den bästa VPN tjänsten år 2020?

Just nu tycker vi att NordVPN erbjuder den bästa VPN tjänsten. Detta främst för att dom uppvisar ett stort säkerhetstänk samt hög och stabil hastighet.
Bästa VPN tjänsten 2020