Letar du efter bästa VPN för HULU?

√Ąven vi tycker att HULU √§r en av de b√§sta streamingtj√§nsterna som finns och givetvis √§r det tr√•kigt att hulu inte finns i Sverige √§n, utan verkar vara begr√§nsad till den Amerikanska marknaden. Det finns givetvis l√∂sningar p√• detta!

Den mest stabila lösningen är en VPN-tjänst som genom att man använder sig av ett amerikanskt IP, gör att Hulu tror att du faktiskt befinner dig i USA. Genom detta så får man enkelt tillgång till Hulus hela material.

Vilken är den bästa VPN tjänsten för HULU?

Vi har tittat på främst funktionaliteten av tjänsten. Alltså att VPN-tjänsten har bra bandbredd för att klara av streamingen.Utan att för den sakens skull tappa kvalité. Samt att det finns många IPn i USA. Genom detta kan man garantera en hög driftsäkerhet.

Som ett resultat av detta så har vi kommit fram till en vinnare för att streama Hulu.

Vinnaren är PureVPN som även vann testet för Netflix. Inte helt oöverraskande då dessa tjänster är ganska lika. Det är främst tack vare att VPN erbjuder Guider och stöd för många olika plattformar. Samt att dom har många olika amerikanska IPn, vilket ger en hög driftsäkerhet för ändamålet.