Netflix USA

Många vill se det amerikanska innehållet Netflix på sin Apple TV, iPad eller annan utrustning. Det finns flera olika sätt att göra detta på, ett sätt som jag tidigare har tagit upp i bloggen är hur man gör det via VPN.

Detta har blivit ett allt mer vanligt sätt för att komma åt Netflix från USA, man fejkar helt enkelt sin plats via en VPN tjänst.

Genom detta sätt får man tillgång till det amerikanska utbudet. Att göra detta är relativt enkelt oavsett vilken plattform man har. Vi har givetvis tittat på dom tjänsterna som har bra appar och guider till alla olika plattformar för att göra det så enkelt som möjligt för dig att tillta på Netflix från USA.

Vilken är den bästa tjänsten för Netflix i USA?

Vi har tittat på faktorer som är direkt knutna till att enkelt kunna kolla på det amerikanska innehållet på Netflix, på så många olika enheter som bara möjligt.

Det andra kriteriet i vårt test har varit stabilitet och bandbredd. Det sista har varit tillgänglighet av tjänsten. 

Sammanvägt så anser vi att PureVPN är bäst om ditt primära mål är att kunna titta på Netflix från USA. Detta främst, för att vi aldrig hade några problem att få tillgång till det amerikanska utbudet. Många av dom andra VPN tjänsterna vi provade hade problem med att deras amerikanska IPn verkade vara blockade. Vi upplevde aldrig detta med PureVPN. 

Genom VPNGuiden har vi ett väligt bra erbjudande på PureVPN med upp till 70% rabatt. Klicka på ”Beställ nu” för att läsa mer. Eller läs vår längre Recension om PureVPN.