VPN till bäst pris 2020

Letar du efter billigaste VPN tjänsten? som även är ett prisvärt alternativ? Kanske är kraven på klienterna lägre. Spelar ingen roll! Vi har hittat ett grymt alternativ.

Med lägsta priset på marknaden kan vi presentera Ivacy VPN!

Vinnare billigaste VPN tjänsten 2020
Testvinnare-Billigaste Tjänsten 2020
Vilken är den Billigaste VPN tjänsten?

Den billigaste VPN tjänsten 2020 för konsumenter är Ivacy VPN!
Med priser från 15SEK/månad så är Ivacy helt klart svårtslaget rent prismässigt.

Vi har gjort ett test som utmynnade i en recension.

Ska man summera Ivacy så tycker jag inte man ska missa att dom erbjuder en 30-dagars prova på garanti, där man helt enkelt får tillbaka sina pengar om man inte är nöjd.

Ivacy VPN erbjuder det kanske bredaste utbudet av betalningsmetoder. så man kan betala med allt fråm Krypto, till paypal samt även alla kredit och betalkort.

Besöker du Ivacy via VPNguiden så får du en extra bra deal!

En grym feature som Ivacy erbjuder är en mycket smidig extension till chrome. Inte helt dumt och kan nog utmana de flesta andra leverantörer!

Dt finns givetvis många andra billiga VPN tjänster som alternativ till ivacy. Varken PureVPN eller NordVPN ligger speciellt långt efter rent prismässigt.

För de flesta användarna så tror jag Ivacy kommer räcka till gott och väl, men är man ute efter till exempel Wireguard så får man kanske finna sig i att betala någon krona mer.

En feature som jag använde mig mycket av under mitt test var helt klart deras app till Kodi. Riktigt smidig implentation där man tidigare har fått hållt på med manuella uppsättningar. Bara att slippa det gör Ivacy prisvärt!

ivacy-Billig VPN tjänst

Klart det finns bra appar till de flesta andra plattformar man kan tänka sig. Men ingen som egentligen sticker ut. Dom funkar bra utan att imponera.

Givet att man kan testa riskfritt i 30 dagar tillsammans med det låga priset gör det dock till ett lätt val om man är på jakt efter den billigaste tjänsten och man inte är ute efter specialfunktioner.