Se Svensk TV utomlands (uppdaterad 2020)

Befinner du dig på resa och vill se Svensk tv utomlands?

 

Då är en stabil VPN tjänst viktig! för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt, även om du befinner dig utomlands och vill se svensk TV. En tjänst som många vill ha tillgång till på semesters som kräver att man har en svensk IP adress är SVT Play. När man vill se svensk TV utomlands så är det viktigaste att tänka på att man väljer en tjänst med hög stabilitet och hög hastighet.

Krav för att Se Svensk Tv utomlands

Det man kan titta efter är en tjänst med hög bandbredd då Streaming av TV ofta kräver att en stor mängd data skickas samtidigt. 

Det är givetvis viktigt att man på ett smidigt sätt kan välja Svenskt IP. Oftast så underlättar det om VPN tjänsten du tänker använda för att se svensk TV har en smidig app för exempelvis din iPad så du på ett smidigt sätt kan välja vilket land du vill koppla upp med.

 

 

 

Vår Testvinnare för 2020

I vårt riktade test för att se vilken tjänst som är bäst för att se svensk TV utomlands så vann följande.

NordVPN

Appar för nästan alla plattformar och enheter! Bäst app för Android och iOS!

Flera servrar i Sverige gör detta till det självklara valet i detta test!

Klicka på knappen nedan för att få bästa pris! just nu upp till 70% rabatt

 

Beställ NordVPN

Läs fler Recensioner nedan:

Se Svensk TV och Play-tjänster med VPN – Så gör du!

Time needed: 30 minutes.

Se Svensk TV utomlands- Så gör du för att se SVT play och andra tjänster när du är utomlands.

 1. Välj en VPN Tjänst som passar dig✅

  Vi har testat vilken tjänst som passar bäst för Svensk TV (SVT play & TV4 Play) och anser att PureVPN är det bästa valet. Ett alternativ kan vara Ivacy VPN.

 2. Beställ tjänsten✅

  Använd någon av våra länkar för att komma direkt till en sida med det bästa erbjudandet. Här väljer du ett användarnamn och lösenord som du behöver senare. Just nu upp till 70% i rabatt.

 3. Ladda hem appen✅

  Oavsett om du har android eller apple så har PureVPN och Ivacy en smidig app som gör det enkelt för dig att koppla upp dig på VPN tjänsten.

 4. Logga in i appen med ditt användarnamn✅

  Logga in i appen med dina uppgifter för att komma åt VPN tjänsterna.

 5. Anslut till Sverige✅

  I appen så kan du välja vilket land som du vill ansluta till. I detta fall är det givetvis Sverige du behöver ansluta till för att kunna se Svensk TV.

 6. Gå till Play-tjänsten✅

  Nu är du ansluten och redo att välja vad du vill titta på. Nu ska det fungera felfritt att surfa på SVT play eller TV4 play.

Frågor & Svar om Svensk TV i Utlandet

Kan man se Svensk TV från utlandet?

Ja, vissa program är tillgängliga direkt, men dom flesta play tjänster kräver att man har en VPN.

Varför behöver man VPN för att titta på SVT Play från utlandet?

SVT kräver att man surfar från Sverige för att titta på SVT Play. Genom att använda en VPN tjänst när man är på resa som kopplar upp mot Sverige, så surfar du som om du vore hemma.

Är det säkert att använda en VPN tjänst?

Ja, så länge man är nogrann med sitt val av levantör så kan det till coh med vara säkrare. Om man till exempel surfar via ett internetkafé så skulle jag rekommendera att använda en VPN.

Hur påverkas bildkvalitén av en VPN tjänst?

När man vill titta på, till exempel SVT play från utlandet så vill man ju givetvis göra det med samma bild- & Ljudkvalitet som man är van vid hemmifrån. Då är det viktigt att man väljer en Tjänst med bra bandbredd. Genom detta så minskar man störningarna och man kan tittar som om man vore hemma.

Vilken Tjänst är bäst för att Se svensk TV utomlands?

Enligt våra tester, så är PureVPN knapp vinnare över NordVPN om man har som enda syfte att se Svensk Tv & play tjänser från utlandet.

Varför kan man inte se svt play utomlands?

Svt blockerar av rättighetsskäl svt play utomlands. Detta gör att även om du är Svensk så kan du ej se SVT play om du inte befinner dig hemma. Lösningen på detta är en Stabil VPN tjänst. Vilken du ska välja kan du läsa här.

Hur kan man se svensk tv utomlands?

Det enklaste sättet för att Se svensk TV untomlands är en bra och stabil VPN tjänst. Det innebär att du väljer ett Svenskt IP-nummer, sen så surfar du precis som vanligt. Läs mer här i vår guide, samt ta del av vårt test kring vilken tjänst du ska välja.