Bäst tjänst till bäst pris

Högt säkerhetstänk och bra p2p policy ger NordVPN hösta betyg hos oss!

Beställ NordVPN

NordVPN Recension

NordVPN Får högsta betyg på alla punker!

Allmänt

När man först besöker NordVPN så slås man av att sidan är snygg och enkel  att navigera på. Man hittar lätt det information man behöver.

Plattformar

Grymt bra stöd för de flesta plattformar och protokoll. Det finns appar för de flesta devices, vilket gör att det går snabbt och enkelt att komma igång och därigenom skydda sin data. Sakans det en app så finns det utförliga guider hur man själv konfigurerar OVPN eller PPTP för den plattformen som du behöver stöd för.

Hastighet

Här visar sig NordVPN från sin bästa sida! Genom att erbjuda sina kunder obegränsad bandbredd så behöver man aldrig vara orolig för tekniska begränsningar, utan man kan surfa med hög hastighet. Ofta så glömmer man helt att man surfar via sin VPN.

Säkerhet

Nord VPN erbjuder hög nivå av kryptering och man har även gått extremt långt för att säkerställa att inga DNS läckor skall ske! Jag vill påstå att NordVPN är den leverantören som har mest komplett säkerhetstänk och därigenom erbjuder sina kunder den bästa tjänsten. 

Användarvänlighet & Support

Sidan är översatt på Svenska vilket gör det lätt att tillgodogöra sig all information. Betalning sker genom många olika alternativ, allt efter vad som passar dig! Supporten finns alltid tillgäng för att snabbt kunna svara på dina frågor.

Pris

Tjänsten är utan tvekan väldigt prisvärd. Utbudet av servrar är enastående och hastigheten är mycket god, så man får verkligen valuta för pengarna hos PureVPN.

Klicka på länken nedan för att få tillgång till bästa pris just nu!

 

 

Beställ NordVPN