Grym Support & Många länder att välja på

En grymt bra upplevelse av Supporten samt en gedigen historik på VPN-marknaden ger PureVPN ett högt betyg!

Beställ PureVPN

PureVPN Recension

Ivacy är ännu en välkänd aktör på VPN marknaden som erbjuder en mkt bra och prisvärd tjänst!

Allmänt

Det första som slår mig när jag besöker PureVPN är att de har ett stort utbud av olika länder som deras servrar står i, jag räknar till hela 13 stycken. En ovanligt hög summa i denna bransch, de flesta brukar ligga någonstans kring 5-6 stycken. Bland de länder som dom har finns USA och UK. Något som jag tycker är väldigt viktigt eftersom jag värdesätter att kunna komma åt BBC iPlayer och HULU, men även att kunna komma åt den amerikanska utbudet på Neflix tycker jag är viktigt.

Plattformar

Stödet för plattformar är mycket bra, de stödjer Windows, OSX, Linux, Google Chrome, HP WebOS, Ipad, Android & Iphone, dessa är väl mer eller mindre standard för de flesta seriösa VPN-leverantörer, men PureVPN har ett par ess i rockärmen. De stödjer Boxee box & DD-WRT. Stödet för Boxee är briljant om man vill använda sin uppkoppling för att komma åt det amerikanska innehållet på Hulu eller Netflix via sin Boxee box. Stödet för DD-WRT är väl egentligen för de som är lite mer avancerade i sitt datoranvändande. Man kan, enkel beskrivet sätta VPN skyddet i sin router.

Hastighet

PureVPN erbjuder obegränsad hastighet, det innebär att dom inte sätter någon spärr på linan mellan dig och VPN-servern. Något som märks, jag upplever inte några störningar på varken de amerikanska eller brittiska servrarna. Varken när jag surfar vanligt eller laddar hem. I vissa fall upplevde jag att det gick snabbare med VPN än utan.

Säkerhet

Man kan fritt välja vilket protokoll man är mest bekväm med att använda(PPTP, L2TP IPSec, SSTP), PureVPN tillhandahåller en klient som sörjer för att man inte tappar uppkopplingen mellan datorn och VPN-servern vilket är väldigt viktigt. Jag tycker att klienten funkar bra och är lätt att förstå. PureVPN lämnar inte ut din IP adress till tredje part utan man kan surfa lugnt och säkert.

Användarvänlighet & Support

Det är lätt att komma i kontakt med supporten, de har en inbyggd chat på deras hemsida som är smidig att använda. Som jag skrev tidigare så är deras klient väldigt lättanvänd och man har tydlig överblick på vilken server man kan koppla upp till. De har även ett stort utbud av guider för hur man använder tjänsten på de olika plattformar man vill använda. Supporten är väldigt hjälpsam och trevlig.

Pris

Tjänsten är utan tvekan väldigt prisvärd. Utbudet av servrar är enastående och hastigheten är mycket god, så man får verkligen valuta för pengarna hos PureVPN.

Det blir dessutom ännu billigare om man köper tjänsten per år. Just nu så kostar det $49,95 för ett helt år vilket blir ca 27 :- i månaden. Vill man köpa per månad är priset $ 9,95 vilket inte heller är speciellt dyrt med tanke på hur komplett denna VPN-tjänst är.

Sammanfattning

Detta är den första recensionen jag skriver på denna sida. Det betyder inte att detta är den första VPN-tjänsten jag har provat. Jag tycker detta är en av de bästa som jag hittills stött på, Det jag uppskattar mest är utbudet av servrar, hastigheten och säkerheten. Sammanfattningsvis så anser jag att detta är en utmärkt VPN-tjänst oavsett vad man tänker använda den till. Dom har sammanlagt över 22 000(!) olika IP adresser att använda sig av.

Beställ PureVPN